Gospelkoor Spirit Eibergen

Wedding Event Achterhoek 3 kopie 300x136

Gospelkoor Spirit is een koor uit het Achterhoekse Eibergen

Wij zingen veelal een 4-stemmig repertoire: sopraan en alt voor de dames, tenor en bas voor de heren.

 

Op dit moment bestaat het koor uit ca. 25 leden variërend in de leeftijd van tiener tot zestiger. We worden begeleid door een eigen band bestaande uit een toetsenist, een dwarsfluitist en een drummer. Het geheel staat onder leiding van        

Yvonne Schwirtz.

 

Zoals de naam al aangeeft zingen wij vlotte goseplliederen, vooral Engelstalig. Maar ook mooie Nederlandstalige nummers en rustige ingetogen nummers. Van bekende popsongs (wat heel vaak gospelliederen zijn) tot gospelsongs. Kortom een heel divers repertoire.

 

Regelmatig verzorgen wij optredens in bijvoorbeeld kerken, maar ook bij verzorgingshuizen, bruidsbeurzen of muziekcentra. Met veel enthousiasme brengen wij dan ons groot divers repertoire ten gehore.

 

Het koor organiseert regelmatig projecten zoals bijvoorbeeld: Summer of Spirit (2015) een kerstproject (2014) een musical project (2016) en momenteel zijn we bezig met het project TOP 2000.

 

Iedereen die graag zingt, maar niet aan de verplichting van een lang lidmaatschap verbonden wil zijn, wordt door ons uitgenodigd om deel te nemen aan een project. Zo'n project neemt meestal een paar maanden tot een half jaar in beslag. Na afsluiting van het project met een (of meerdere) optreden(s) kunt u dan beslissen of u wilt blijven of dat u het bij het project laat. Uiteraard hopen wij projectleden zo te enthousiasmeren dat ze willen blijven.

 

Voor informatie over projecten zie elders op deze site of neemt contact met ons op. 

 

Op dinsdagavond repeteren wij altijd in de Oude Mattheüs kerk in Eibergen van 19.45-21.45 uur.

 

Hebt u interesse om mee te zingen of om ons koor te boeken voor een optreden, neemt u dan contact met ons op. Dit kan via de tab "contact".